Problem som är för stora.

21.10.2016 kl. 07:31

Det går trögt det här, bloggandet. En orsak är att bilder tagna med den nya kameran är för stora för att laddas upp direkt på bloggen. Så jag måste först öppna dem i något annat program, förminska dem, spara dem och sen får jag hit dem. Det blir lite väl många steg för en latmask som den här.

Annars är det kul med en ny kamera, presenter man köper åt sig själv brukar vara de bästa presenterna.

Annan kul ny grej är telefonen. Jag levde länge med en hederlig knappmobil och trodde att en smartare lur inte var så viktig. Jag hade väldigt fel. Den smarta telefonen är praktisk på många vis. Som att ha en kamera i fickan ständigt och jämt. Men bilder tagna med den är också för stora för att laddas upp direkt hit.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Jag befinner mig på den bättre sidan om 30-strecket. Är pedagog, men inte alltid så pedagogisk med mitt eget speciella barn. Jag fotograferar mycket, springer ibland, trivs i naturen, tar mjölk i kaffet, tackar inte nej till rödvin och älskar att gå barfota.

Bloggen fick sitt namn av de mörka moln som ibland hopar sig i mitt inre. Livet kan vara tungt, men asioilla on tapana järjestyä.
 

 


Senaste kommentarer

18.06, 18:47Utan karta och kompass. av
18.06, 18:44Utan karta och kompass. av kultakatriina
18.06, 18:42Utan karta och kompass. av kultakatriina
18.06, 18:39Utan karta och kompass. av kultakatriina
18.06, 18:35Utan karta och kompass. av kultakatriina