Framsteg.

05.11.2016 kl. 09:36

-Har du sett att det snöar ute? säger jag till ungen och han klättrar upp på fönsterbrädet för att titta ut.

Andra föräldrar till sexåringar kan ha svårt att förstå vilken glädje den här lilla situationen ger mig. Att han lyssnar, förstår och reagerar. Och glädjen är ännu större då han står kvar i fönstret och berättar vad han ser.

-Hund ute.
-Där åka pulka.
-Det är het.

Den sista får mig att reagera extra mycket. Het betyder eld. Men visst fan brinner det nere mot stranden och inte så lite heller.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Jag befinner mig på den bättre sidan om 30-strecket. Är pedagog, men inte alltid så pedagogisk med mitt eget speciella barn. Jag fotograferar mycket, springer ibland, trivs i naturen, tar mjölk i kaffet, tackar inte nej till rödvin och älskar att gå barfota.

Bloggen fick sitt namn av de mörka moln som ibland hopar sig i mitt inre. Livet kan vara tungt, men asioilla on tapana järjestyä.
 

 


Senaste kommentarer

18.06, 18:47Utan karta och kompass. av
18.06, 18:44Utan karta och kompass. av kultakatriina
18.06, 18:42Utan karta och kompass. av kultakatriina
18.06, 18:39Utan karta och kompass. av kultakatriina
18.06, 18:35Utan karta och kompass. av kultakatriina