Vi lever och mår bra men är så himla upptagna.

26.12.2016 kl. 16:48

Snart är det här året slut och det innebär inte någonting annat än att jag skriver fel ett antal gånger innan det nya årtalet sitter i minnet. Men så där annars fortsätter det mesta som förut. Förändringar sker när de sker och inte för att året byter, man måste vara redo för det nya, inte full på bubbeldryck och raketsmällar.

Snart dyker årsredovisningar upp på bloggar (eller är det en grej ännu?). Själv har jag inte mycket att säga, men här kommer lite bider från hösten.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Jag befinner mig på den bättre sidan om 30-strecket. Är pedagog, men inte alltid så pedagogisk med mitt eget speciella barn. Jag fotograferar mycket, springer ibland, trivs i naturen, tar mjölk i kaffet, tackar inte nej till rödvin och älskar att gå barfota.

Bloggen fick sitt namn av de mörka moln som ibland hopar sig i mitt inre. Livet kan vara tungt, men asioilla on tapana järjestyä.
 

 


Senaste kommentarer

18.06, 18:47Utan karta och kompass. av
18.06, 18:44Utan karta och kompass. av kultakatriina
18.06, 18:42Utan karta och kompass. av kultakatriina
18.06, 18:39Utan karta och kompass. av kultakatriina
18.06, 18:35Utan karta och kompass. av kultakatriina