Bilder och några ord.

16.02.2017 kl. 07:53

Utan tid för djupare analys kan jag konstatera att just nu ser mitt liv inte riktigt ut som jag vill. Men riktigt var det skavar är inte helt klart. Jag vill säga att fortsättning följer, men kan inte lova att det är sant.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Hej... vet int riktigt vad jag ska skriva, men har föjlt med din fantastiska blogg ganska länge - det verkar finnas många paralleler i våra liv, respektive syn på livet - om det är så hemskt bra eller inte, får man nu fråga sig, haha!! :S Ville bara säga att det är inte svårt att föreställer sig att det skavar på alla möjliga ställen, men jag håller tummarna att det åtminstone lätta en aning...! Sorry för konstiga svenskan... önskar dig att det blir bättre med skavsåren!
kultakatriina21.02.17 kl. 20:21
Tack för dina ord! Det går upp och ner, plåster på skavsåren och nya tag!
02.03.17 07:30

Jag befinner mig på den bättre sidan om 30-strecket. Är pedagog, men inte alltid så pedagogisk med mitt eget speciella barn. Jag fotograferar mycket, springer ibland, trivs i naturen, tar mjölk i kaffet, tackar inte nej till rödvin och älskar att gå barfota.

Bloggen fick sitt namn av de mörka moln som ibland hopar sig i mitt inre. Livet kan vara tungt, men asioilla on tapana järjestyä.
 

 


Senaste kommentarer

18.06, 18:47Utan karta och kompass. av
18.06, 18:44Utan karta och kompass. av kultakatriina
18.06, 18:42Utan karta och kompass. av kultakatriina
18.06, 18:39Utan karta och kompass. av kultakatriina
18.06, 18:35Utan karta och kompass. av kultakatriina