Fortsättning.

02.03.2017 kl. 07:30

Det är alltså inte livet i sig jag är trött på (för det har också varit fallet) utan hur det är just nu. Efter senaste inlägget var ungen nästan en vecka hos sin farfar och utöver barnfria kvällar hade jag en helt ledig dag och ojoj vad det var skönt!

Nu är det inte så att jag vill eller har ett behov av att ungen skall vara någon annanstans hela veckor, men jag önskar verkligen att det skulle finnas någon form av regelbundenhet i när han inte är hos mig. Här syftar jag främst på att ungen far kunde ta sitt ansvar och förstå att jag kanske skulle må bra av lite tid utan barnet.

Jag önskar mig inte veckor utan barn och jobb och bara skoj, ge mig två timmar i skogen och några rådjur (zooma in på andra bilden) och jag är ganska nöjd. Eller tid att dammsuga utan att en liten typ drar stöpseln ur väggen. Jag är inte så krävande.

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Nåjå. Skitstressigt att bara få vardagen att löpa - och jag pratar inte ens om att det löper perfekt, haha. Då behövs lediga dagar emellanåt... och JAG klarar mig inte så hemskt bra med bara några timmar i sträck - fast jag tar också emot det, om nån frågar! Flera barnfria veckor gör en till en helt ny (och bättre, inbillar jag mig) människa som TILL OCH MED har någonslags personlighet och ideer om vilken musik man ska lyssna till (och jag menar INTE Arne Alligator )- LYXIG!!!!
Det där med REGELBUNDNA lediga dagar verkar inte gå hem hos papporna - jag har försökt förklara, men då blir det väääldigt otrevligt, för att jag MÅSTE VÄL förstår att typen måste absolut vara på kräftskivan på mitt barnfria veckoslut. Jag misstänker att det handlar om avsaknad av självreflektion - eller reflektionsförmåga överhuvudtaget. Det är omöjligt att dom förstår att det blir då fyra veckor i sträck utan möjlighet att andas ut en enda minut. Kan bara konstatera att jag har resignerat en hel del, det tar för mycket energi att resonera om saken.
Jag har ett barnfri veckoslut på kommande och jag kan lova att det blir en fin utfärd - till UFF-containern tex, haha! För att göra vansinnet komplett, kanske en cider framför TVn :D!

Hoppas att du har ett bra veckoslut framför dig, med eller utan ungen...! Hejdå!
kultakatriina02.03.17 kl. 23:21
Jag vill inte gå in på pappor som inte tar ansvar, det blir för sorligt. Men ja, de vill äta kakan och ha den kvar, få ha barnen när det passar dem, men anåda om de inte får som de vill. Tack och lov har jag ett ganska bra stödnät, men i första hand skulle man förvänta sig att den andra föräldern tar sitt ansvar.
29.04.17 08:31
Nåjå... det har man ju inte gissat att det skulle blir EN SÅN far när man blev gravid, haha :S... men jag har lite lugnat ner mig med åren och det behöver knappast mera kommuniceras med den där typen
kultakatriina08.05.17 kl. 20:18

Jag befinner mig på den bättre sidan om 30-strecket. Är pedagog, men inte alltid så pedagogisk med mitt eget speciella barn. Jag fotograferar mycket, springer ibland, trivs i naturen, tar mjölk i kaffet, tackar inte nej till rödvin och älskar att gå barfota.

Bloggen fick sitt namn av de mörka moln som ibland hopar sig i mitt inre. Livet kan vara tungt, men asioilla on tapana järjestyä.
 

 


Senaste kommentarer

18.06, 18:47Utan karta och kompass. av
18.06, 18:44Utan karta och kompass. av kultakatriina
18.06, 18:42Utan karta och kompass. av kultakatriina
18.06, 18:39Utan karta och kompass. av kultakatriina
18.06, 18:35Utan karta och kompass. av kultakatriina