De små sakerna jag inte vill missa.

06.06.2017 kl. 19:57

Jag är rädd för att bli bitter. Bli en sur tant som hasar sig fram genom livet utan att se eller höra, utan att notera de där små sakerna som finns i världen. Små saker att förundras över varje dag.

De där små sakerna finns där även om man inte ser dem och även om de inte blir fångade i pixlar via en lins, men med en kamera i telefonen stannar jag oftar upp. Och om pixlarna och linsen får mig att stanna upp och se, då struntar jag i att det kan verka fånigt att någon tar en bild av till synes ingenting.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Jag befinner mig på den bättre sidan om 30-strecket. Är pedagog, men inte alltid så pedagogisk med mitt eget speciella barn. Jag fotograferar mycket, springer ibland, trivs i naturen, tar mjölk i kaffet, tackar inte nej till rödvin och älskar att gå barfota.

Bloggen fick sitt namn av de mörka moln som ibland hopar sig i mitt inre. Livet kan vara tungt, men asioilla on tapana järjestyä.
 

 


Senaste kommentarer

18.06, 18:47Utan karta och kompass. av
18.06, 18:44Utan karta och kompass. av kultakatriina
18.06, 18:42Utan karta och kompass. av kultakatriina
18.06, 18:39Utan karta och kompass. av kultakatriina
18.06, 18:35Utan karta och kompass. av kultakatriina